Seuris tanssii ja soutaa juhannuksena

seuris_logo

Seurasaaren Kansantanssijat esiintyy ensi kertaa Seurasaaren juhannusvalkeilla juhannusaattona 23.6.2017. Tanssijoille on luvassa paljon muutakin tehtävää kuin tanssia. Juhlan aluksi klo 18.30 marssimme ylväästi lippukulkueessa sillalta juhlakentälle. Klo 18.45 Seuriksen Mari ja bändi vetävät lasten poloneesin. Lasten kokon syttyessä klo 19 Seuris esittää länsisuomalaisen tanssisarjan polskaa, menuettia, sottiisia ja polkkaa. Pikaisen puvunvaihdon jälkeen tuomme lavalle klo 19.55 vauhdikkaan karjalaisen tanssisikermän, joka huipentuu uudistettuun Saunailtaan. Muodostettuamme kunniakujan juhannushääparille siirrymme venerantaan, josta lähdemme soutamaan kirkkoveneellä nuortaparia sytyttämään suurta kokkoa klo 21.55. Kun vene on saatu kunnialla takaisin laituriin, Seuriksen vuoden alusta lähtien valmisteltu juhannusurakka on pulkassa. Tervetuloa katsomaan! Lisätietoja Seurasaaren juhannusvalkeista voi lukea täältä.